Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşkı yaşamak

Rüyada aşkı yaşamak

Rüyada aşkı yaşamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, dünya mallarının çoğalacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işarettir.

Rüyada aşkı yaşamak gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada tanıdık biriyle aşk yaşamak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle aşk yaşamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşla aşk yaşamak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle aşk yaşamak malının ve parasının çoğalacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bir kızla aşk yaşamak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada aşk yaşadığını görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle aşk yaşadığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla aşk yaşamak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, zengin olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments