Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manzara görmek

Rüyada manzara görmek

Rüyada manzara görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Rüyada manzara gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda veya bazı girişimlerinizde sonuç alabilirsiniz.

Rüyada deniz manzaralı ev görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada deniz manzaralı evde olmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik manzara görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir manzaraya bakmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel manzaralı ev görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece manzarası görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten manzaraya bakmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil manzara görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments