Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar toplamak

Rüyada mantar toplamak

Rüyada mantar toplamak uzun süre kendini toparlayamayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, imkanlarının artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mantar toplamak gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Rüyada topraktan mantar toplamak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda mantar toplamak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu mantar toplamak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan mantar toplamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada ormandan mantar toplamak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hayırlı işlerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada suda mantar toplamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok mantar toplamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Turan64ay

memleketteki tarlamızdan sebze topluyorum dönerken evimize götürmek için.heryer bütün toprak mantar olmuş beyaz kırmızı mantarlar.yağmur yağdı o sırada mantarların üstü toprak oluyor.ayrı bir sepete mantarları toplayıp koyuyorum,biyandan da kabak pırasa lahana koparıyorum yemeklik.sebzelerin hepsi koyu yemyeşildi