Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahmacun almak

Rüyada lahmacun almak

Rüyada lahmacun almak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, istediği başarıyı göstereceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lahmacun almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıkları ya da söyledikleri huzursuzluk nedeni olabilir.

Rüyada başkasının lahmacun yediğini görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada lahmacun hazırlamak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada lahmacun ikram etmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lahmacun dağıtmak hem de işinde söz sahibi olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada lahmacun istemek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kırılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lahmacun yapmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada lahmacun fırını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahmacun yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments