Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenimi görmek

Rüyada kuzenimi görmek

Rüyada kuzenimi görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Rüyada kuzenimi gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada kuzeni ölmüş görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada kuzenle küsmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzenin öldüğünü görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada kuzenimi hamile görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kuzenine sarılmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, arzuların yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kuzeninin evlendiğini görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kuzenini öpmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kuzenine aşık olmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments