Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu biriyle barıştığını görmek

Rüyada küs olduğu biriyle barıştığını görmek

Rüyada küs olduğu biriyle barıştığını görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu biriyle barıştığını gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada küs olanların barıştığını görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, borçların biteceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle barıştığını görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki küs kişinin barıştığını görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada küs olan birini barıştırmak kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle barıştığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kavgaların biteceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun kişiyle barıştığını görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun insanla barıştığını görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments