Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt ve köpek görmek

Rüyada kurt ve köpek görmek

Rüyada kurt ve köpek görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt ve köpek gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada kurt köpeğinin ısırması görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada siyah kurt köpek görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada kurt köpeği sürüsü görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kurt köpek görmek işinin ehli olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kurt köpek öldürmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kapıda kurt köpeği görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada erkek kurt köpeği görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada kurt köpeğinden kaçmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments