Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran dinlediğini görmek

Rüyada kuran dinlediğini görmek

Rüyada kuran dinlediğini görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, huzurunun bozulacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, çok büyük destek vereceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada kuran dinlediğini gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada kuran ayeti dinlemek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda kuran dinlemek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta kuran dinlemek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerim dinlediğini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kazancının daha da artacağına işarettir.

Rüyada camide kuran dinlemek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, ün yapmayı başaracağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuran sesi dinlemek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kabede kuran dinlemek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kuran kerim dinlemek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments