Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe bulmak

Rüyada küpe bulmak

Rüyada küpe bulmak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küpe bulmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada küpeler bulmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, güç ve para kaybedeceğine, içinin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın küpe bulduğunu görmek ticaretinin açılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalettir.

Rüyada yerde küpe bulmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulur.

Rüyada kolye ve küpe bulmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işarettir.

Rüyada yerde altın küpe bulmak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Rüyada gümüş küpe bulmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada küpe kaybedip bulmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, önemli bir lider haline geleceğine, mevki kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada küpe kaybetmek ve bulmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments