Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuaför olduğunu görmek

Rüyada kuaför olduğunu görmek

Rüyada kuaför olduğunu görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret eder.

Rüyada kuaför olduğunu gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada kuaför aramak kısmetin bollaşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sosyal konumunun değişeceğine, mutluluğa ve neşeye yorulur.

Rüyada erkek kuaför görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada kuaför olmak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Rüyada kuaföre gidip saç kestirmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kişinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuaförünü görmek planların boşa gideceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kuaförle kavga etmek yeni projelere atılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek için kuaföre gitmek ortaklarla aranın bozulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments