Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kuzu görmek

Rüyada koyun kuzu görmek

Rüyada koyun kuzu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, gelirin tükeneceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada koyun kuzu gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada kuzu koyun görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, eş ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada koyunun kuzusunu görmek hidayete ermeyi de başaracağına, mal sahibi olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada koyun kuzu koç görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada koyun kuzu otlatmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada koyun kuzusu görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Rüyada koyun ve kuzu sevmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kuzu ve koyun sürüsü görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz koyun kuzu görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments