Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaya kaçtığını görmek

Rüyada kocaya kaçtığını görmek

Rüyada kocaya kaçtığını görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, afiyette ve keyifte olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kocaya kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikirleriniz değişken olabilir.

Rüyada kocasından kaçtığını görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kocaya kaçtığını görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kızının kocaya kaçtığını görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına işarettir.

Rüyada kızını kocaya kaçmış görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalettir.

Rüyada kocaya kaçan birini görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, iyi geçiminin devam edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin kocaya kaçtığını görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının kaçtığını görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın kocaya kaçtığını görmek evlatların hayırsız çıkacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments