Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırıntı ekmek

Rüyada kırıntı ekmek

Rüyada kırıntı ekmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada kırıntı ekmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Rüyada ekmek kırıntıları toplamak depresyona gireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalettir.

Rüyada ekmek kırıntısı süpürmek yaptığı işte sivrileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kırıntı ekmek görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, zorlukların baş göstereceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ekmek kırıntıları yemek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına inanılır.

Rüyada ekmek kırıntısı yemek kolay yollardan kazanacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek kırıntısı dökmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada yerden ekmek kırıntısı toplamak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret eder.

Rüyada yatakta ekmek kırıntısı görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments