Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık altın görmek

Rüyada kırık altın görmek

Rüyada kırık altın görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kırık altın gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Rüyada altın kırıkları görmek kazancının da artacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kırık kolye görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kırık yüzük görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet eder.

Rüyada kırık altın bilezik görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Rüyada kırık altın yüzük görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, ona kol kanat gereceğine rivayet eder.

Rüyada kırık altın toplamak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kırık altın kolye görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kırık bilezik görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments