Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kevser sure okumak

Rüyada kevser sure okumak

Rüyada kevser sure okumak eşlerinin kapanacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına alamet eder.

Rüyada kevser sure okumak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada müminun suresini okumak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nahl suresi okumak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fetih suresini okumak bol kazanç getireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ihlas suresini okuduğunu görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalettir.

Rüyada cin sure okumak ona şifa olmayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada nas suresi okuduğunu görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına rivayet eder.

Rüyada vedduha suresini okumak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına inanılır.

Rüyada namaz sureleri okumak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments