Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin soyunduğunu görmek

Rüyada kendinin soyunduğunu görmek

Rüyada kendinin soyunduğunu görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinin soyunduğunu gördüyseniz:

  • Hemen toparlanmaya bakın.

Rüyada bir kadının soyunduğunu görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalıkta soyunmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada camide soyunmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, inancından sapacağına yorulur.

Rüyada elbise soyunmak tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünü soyunmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına yorulur.

Rüyada yıkanmak için soyunmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada belden aşağı soyunmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulur.

Rüyada başkalarının yanında soyunmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, para pul sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments