Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin bayıldığını görmek

Rüyada kendinin bayıldığını görmek

Rüyada kendinin bayıldığını görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin bayıldığını gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşının bayıldığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada narkozla bayılmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin bayıldığını görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta olup bayılmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalettir.

Rüyada akrabasının bayıldığını görmek kazancının sürekli artacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, işinde en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada bayıldıktan sonra ayılmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevinçten bayılmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının bayıldığını görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments