Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sahilde görmek

Rüyada kendini sahilde görmek

Rüyada kendini sahilde görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, insanlara küsüleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini sahilde gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada sevgiliyle sahilde olmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada gece sahil görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, aradığı aşkı bulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalet eder.

Rüyada deniz sahili görmek mutsuz ve hasta olacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına delalet eder.

Rüyada sahilde oturduğunu görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sahil kenarında oturmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş sahil görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet eder.

Rüyada sahile gitmek memur ise terfi edeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sahilde gezmek doğru adımlar atacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments