Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hırsızlık yaparken görmek

Rüyada kendini hırsızlık yaparken görmek

Rüyada kendini hırsızlık yaparken görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, işlerinin düzene gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada kendini hırsızlık yaparken gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hırsızla konuşmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı hırsızı görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, heveslerinin biteceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada akrabanın hırsızlık yaptığını görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha rahat para kazanacağına delalet eder.

Rüyada kardeşin hırsızlık yaptığını görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ailecek hırsızlık yapmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, tövbe etmeden vefata, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalettir.

Rüyada hırsızlığa uğramak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hırsızlık yaptığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon hırsızlığı yapmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments