Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çok halsiz görmek

Rüyada kendini çok halsiz görmek

Rüyada kendini çok halsiz görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada kendini çok halsiz gördüyseniz:

  • Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız.

Rüyada kor halinde ateş görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet eder.

Rüyada inşaat halinde köprü görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine işaret etmektedir.

Rüyada koro halinde şarkı söylemek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde karga görmek kazancının çok daha fazla olacağına, üzgün ve karamsar olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada balık hali görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalettir.

Rüyada bekar halini görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık haline gitmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada sürü halinde hayvan görmek kişinin fena halde yanılacağına, bunun da geleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments