Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini araba kullanırken görmek

Rüyada kendini araba kullanırken görmek

Rüyada kendini araba kullanırken görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kendini araba kullanırken gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada araba kullanan birini görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada araba kullanmayı öğrenmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet eder.

Rüyada araba kullanmaya çalışmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Rüyada annemi araba kullanırken görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, geri planda kalacağına tabir olunur.

Rüyada babayı araba kullanırken görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü araba kullanırken görmek sıhhat ve huzur bulacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, istediği projeleri yapamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını araba kullanırken görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini araba kullanırken görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, güzel davetler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments