Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi köyünde olmak

Rüyada kendi köyünde olmak

Rüyada kendi köyünde olmak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, gönlünce harcama yapmasına işaret eder.

Rüyada kendi köyünde olmak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada köy ocağı görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz köy evi görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayatının güzelleşeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalettir.

Rüyada köy düğün görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir köyün yandığını görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada köy evleri görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada terkedilmiş köy görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, sevilen bir dostun geleceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet eder.

Rüyada köy meydani görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, istemediği halde borçlanacağına, amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada köy sabunu görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, maddi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments