Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kardeşiyle evlenmek

Rüyada kendi kardeşiyle evlenmek

Rüyada kendi kardeşiyle evlenmek nimet bolluğu yaşayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayırlı bir evlat olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi kardeşiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yanlışlıklar veya yanlış adımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kardeşinin karısıyla evlenmek çok hayırlı işlere girileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşiyle evlenmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin eşiyle evlenmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çalıştığına değeceğine delalet eder.

Rüyada iki kardeşin evlendiğini görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek kardeşle evlendiğini görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalettir.

Rüyada eşinin kardeşiyle evlenmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini evlendirmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeşin evlendiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments