Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi davetiyesini görmek

Rüyada kendi davetiyesini görmek

Rüyada kendi davetiyesini görmek keyifli sohbetler edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, iyi anlaşacağına, kararlarına saygı duyulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi davetiyesini gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün davetiyesi bakmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada davetiye zarfı görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı davetiye görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada birinin düğün davetiyesini görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet davetiyesi görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kırmızı düğün davetiyesi görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalettir.

Rüyada kendi davetiyeni görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments