Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz almak

Rüyada karpuz almak

Rüyada karpuz almak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, herhangi zarara uğramayacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada karpuz almak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Rüyada yeşil karpuz görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada iki karpuz görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karpuz ve erik görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz peynir görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ham karpuz yemek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sürekli yerinde sayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada karpuz hediye etmek bereket ve zenginlik olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada denizde karpuz görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada sadece karpuz görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments