Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan tükürmek

Rüyada kan tükürmek

Rüyada kan tükürmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan tükürmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizin veya iş birliklerinin dayanıklılığını veya verimliliğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, haram mal yiyip içeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada diş fırçalarken kan tükürmek yapılan işte geriye düşüleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ağzından kan tükürmek zorluklarını aşmayı bileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan kusmak kan tükürmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan tükürdüğünü görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına delalettir.

Rüyada başkasının kan tükürdüğünü görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin kan tükürdüğünü görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, onlara galip geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalettir.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments