Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu ceviz görmek

Rüyada kabuklu ceviz görmek

Rüyada kabuklu ceviz görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada kabuklu ceviz gördüyseniz:

  • Belli alanlarda öne atılmak yerine beklemek daha akıllıca olabilir.

Rüyada kabuğu soyulmuş ceviz görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kabuklu ceviz görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu ceviz yemek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu ceviz almak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceviz kabuğu soymak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, eşyaların yenileneceğine işarettir.

Rüyada kabuklu taze ceviz görmek sözlerinden çıkmayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ceviz kabukları görmek maddi zarara gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada kabuklu yeşil ceviz görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments