Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işkembe görmek

Rüyada işkembe görmek

Rüyada işkembe görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada işkembe gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Rüyada işkembe çorbası yemek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzu işkembesi görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına tabir olunur.

Rüyada işkembe yıkamak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek işkembesi görmek güzelleşeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ işkembe yemek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz işkembe görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada koyun işkembesi görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada sığır işkembesi görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kısmetlerinin kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments