Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kafası görmek

Rüyada insan kafası görmek

Rüyada insan kafası görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, çok büyük zararlar edileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, yakın zamanda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada insan kafası gördüyseniz:

  • Özel olarak görüşeceğiniz bir kişinin belli amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlamanızda faydası olabilir.

Rüyada ölü insan kafası görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada insan kafasını kesmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kafası pişirmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan kafası koparmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada insan kafalı balık görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Rüyada kafası kopmuş insan görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada insan kafası yemek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş insan kafası görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, onu dinleyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments