Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ineğe süt vermek

Rüyada ineğe süt vermek

Rüyada ineğe süt vermek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, haksızlık edeceğine, bolluğun sürekli olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına tabir olunur.

Rüyada ineğe süt vermek gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Rüyada inek memesinden süt içmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ inek sütü içmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada inek süt içmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek sütü almak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına yorulur.

Rüyada ineğe süt içmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek sütü satın almak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, canla başla çalışacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek sütü kaynatmak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek sütü dökmek kazancının hiç azalmayacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments