Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arının sokmasını görmek

Rüyada arının sokmasını görmek

Rüyada arının sokmasını görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, konforundan da ödün vereceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada arının sokmasını gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada arı ölüsü görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz arı görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada arının kovaladığını görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada arı iğnesini çıkarmak para biriktirebileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğul arı görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine delalet eder.

Rüyada arı balı yemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı peteği görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada sarı arı görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments