Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada in görmek

Rüyada in görmek

Rüyada in görmek uzun bir hayat yaşayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada in gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Rüyada fatih sultan mehmet in kabrini görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ingilizce şarkı söylemek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ingiliz anahtarı görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet eder.

Rüyada inmiş uçak görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ingilizce mektup görmek gelir kaybedeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına delalet eder.

Rüyada ingilizce sınavı olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada infitar suresini okumak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada ingilizce yazı yazmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments