Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikram ettiğini görmek

Rüyada ikram ettiğini görmek

Rüyada ikram ettiğini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, anlaşmalardan cayılacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yeni kısmetlere nail olacağına işaret eder.

Rüyada ikram ettiğini gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada şeker ikram ettiğini görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına delalettir.

Rüyada birinin size tatlı ikram ettiğini görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada hurma ikram edildiğini görmek ayağının tökezlemeyeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Rüyada pişmiş et ikram etmek kötü durumlara düşeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt ikram edildiğini görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kahve ikram edildiğini görmek daha sık bir araya geleceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada misafire et ikram etmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorba ikram edildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments