Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı vermek

Rüyada iç çamaşırı vermek

Rüyada iç çamaşırı vermek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, yokluk içine düşeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırı vermek gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada iç çamaşırını yırtık görmek daha fazla mal sahibi olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırının kirlendiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırının olmadığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırının yırtık olduğunu görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı çıkarmak gözyaşının dineceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşır çıkarmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe iç çamaşırı görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments