Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hırsızlık yapmak

Rüyada hırsızlık yapmak

Rüyada hırsızlık yapmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, rahata ereceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hırsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Rüyada meyve hırsızlığı yapmak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına tabir olunur.

Rüyada çalmak hırsızlık yapmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınla hırsızlık yapmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına inanılır.

Rüyada camide hırsızlık yapmak ilim irfan sahibi olacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon hırsızlığı yapmak yeterli kimse haline geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalettir.

Rüyada ailecek hırsızlık yapmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle hırsızlık yapmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, bir süre belini doğrultamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hırsızlık yapmak ve yakalanmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments