Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aracılık etmek

Rüyada aracılık etmek

Rüyada aracılık etmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hastalıkların biteceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet eder.

Rüyada aracılık etmek gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Rüyada toplu taşıma aracı görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, akıllı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze aracı kullanmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada uzaylı aracı görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aracı olmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, dertlerinin artacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ufo aracı görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aracın çalındığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada aracı kaçırmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Rüyada makam aracı görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments