Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada helva almak

Rüyada helva almak

Rüyada helva almak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada helva almak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada birine helva yedirmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada helva ekmek görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada helva dağıtıldığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada tatlı helva görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada helva yapmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, çekilen hasretin biteceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada cevizli helva yemek sayılan ve sevilen kimse olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü helvası yemek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tuzlu helva yemek terfi edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments