Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan almak

Rüyada hayvan almak

Rüyada hayvan almak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvan almak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada acayip bir hayvan görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kolaylık sağlayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalet eder.

Rüyada hayvan memesi görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada hayvana süt vermek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada hayvanların iç organlarını görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada hayvan organı görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada bir hayvanın saldırısına uğramak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada bir hayvana su içirmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan tersi görmek zafer elde edeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments