Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havalı yürümek

Rüyada havalı yürümek

Rüyada havalı yürümek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada havalı yürümek gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Rüyada yağmurlu havada yürümek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ayakları havada yürümek patlama noktasına geleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada açık havada yürümek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk havada yürümek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Rüyada güneşli havada yürümek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada havada yürümek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurlu havada yürüdüğünü görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına yorulur.

Rüyada karlı havada yürümek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments