Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olup ağlamak

Rüyada hasta olup ağlamak

Rüyada hasta olup ağlamak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, dara düşeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta olup ağlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini veya rahatını değil kendi önceliklerinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz.

Rüyada hasta birisi için ağlamak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta olduğunu öğrenip ağlamak sorunların çözüleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada hasta başında ağlamak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir hasta için ağlamak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, umutlarının söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olan birine ağlamak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada hasta biri için ağlamak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya ağlamak çok iyi mevkilere geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada hasta olduğu için ağlamak el attığı her işten zararla çıkacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments