Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu haber vermek

Rüyada hamile olduğunu haber vermek

Rüyada hamile olduğunu haber vermek parasını dikkatli harcayacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu haber vermek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Rüyada birinden hamile haberi almak yaptığı hatalardan ders alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada hamile haberi vermek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada hamilelik haberi almak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada birinin hamile haberini almak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kalkınacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hamilelik haberini almak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada hamile kadın haberi almak işlerin düzene gireceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işarettir.

Rüyada eşinden hamile haberi almak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, anne baba duaları alınacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin hamile haberini almak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments