Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile ikiz görmek

Rüyada hamile ikiz görmek

Rüyada hamile ikiz görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile ikiz gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada başkasını ikiz hamile görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına inanılır.

Rüyada ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrenmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına tabir olunur.

Rüyada kendini ikiz bebeğe hamile görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine yorulur.

Rüyada ikizlere hamile görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ikiz bebeklere hamile görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kendini ikizlere hamile görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret eder.

Rüyada ikiz hamile olmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada ikize hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, birçok dertle muhatap olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments