Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamam almak

Rüyada hamam almak

Rüyada hamam almak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamam almak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Rüyada tarihi hamam görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Rüyada hamamda cin görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada erkek hamamı görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada hamam yıkanmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yeni insanlarla tanışacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve hamam böceği görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde hamam görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada hamam kese görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamama gidip keselenmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments