Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel görmek

Rüyada güzel görmek

Rüyada güzel görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kendi işini açacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, tüm keyfinin kaçacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada güzel gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Rüyada güzel fotoğraf görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının güzelleştiğini görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çok güzel elbise giymek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işarettir.

Rüyada güzel bir evde olduğunu görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalet eder.

Rüyada güzel araba kullanmak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada cam güzeli görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir evi gezmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, daha çok çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel yemek yapmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, karamsar olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments