Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir elbise almak

Rüyada güzel bir elbise almak

Rüyada güzel bir elbise almak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir elbise almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler veya yenilikler yapabilirsiniz.

Rüyada güzel bir kırmızı elbise giymek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah güzel elbise giymek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok güzel elbise giymek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz güzel elbise giymek çok zor şeylerle karşılaşacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada güzel pembe elbise giymek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada güzel beyaz elbise giymek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine inanılır.

Rüyada güzel elbiseli kadın görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada güzel elbiseler görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments